Brabantse Avonturen in Den Bosch

Gezellige straatjes, een historisch centrum en de Sint-Janskathedraal die trots boven de stad uit toornt. De stad Den Bosch staat niet voor niets bekend als Cultuurstad van het Zuiden. De geboorteplaats van Jheronimus Bosch is rijk aan hippe restaurants, knusse cafés en exposities en  om 'u' tegen te zeggen. Gelegen te midden van natuurgebieden Het Bossche Broek en De Moerputten is er voor ieder wat wils. Hadden we al verteld dat je er ook flink kunt shoppen?

Welkom in de stad waar elke dag wat cultureels te beleven valt: het gastvrije en bourgondische Den Bosch: Cultuurstad van het Zuiden.

Smakelijke fietstocht door de Moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad ’s-Hertogenbosch van heerlijke producten. Wekelijks trokken de boeren naar de markt in de stad. Vol trots presenteerden zij hun waren. Van smaakvolle asperges en vlezige tomaten tot frisse appels en zoete aardbeien, geen wonder dat ze in ’s-Hertogenbosch zo dol waren op hun Dungense moestuin!

Echte liefde gaat door de maag en enkel de lekkerste producten maken wekelijks hun reis van het platteland naar de stad. Tijdens dit Brabantse Avontuur leg jij dezelfde route af.

Boek dit avontuur