Bus Whisky Distillers

Rondleiding Whiskystokerij

€ 12,50

De naam Bus Whisky komt van het buurtschap 'Bus' in het Brabantse dorpje Nistelrode. Het buurtschapje ligt vlakbij de zogenaamde Peelrandbreuk, een geologische breuklijn die zijn naam dankt aan de Peel.

Een rondleiding door de Bus Whisky distillery laat het hele proces zien. Je bezoekt de moutopslag, de brouwerij, de whiskystokerij, de vatenopslag, de bottelarij en de slijterij. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten inclusief een proef op de som uiteraard! 

Over Bus Whisky
Bus Whisky Distillers is een onafhankelijke familiestokerij en de eerste gespecialiseerde familiestokerij van Nederland met granen van eigen boerderij. Het productieproces bij Bus Whisky is ambachtelijk en relatief kleinschalig met een beperkt stookvolume wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’.

Dit ga je doen

Bus Whisky Distillers

Rondleiding op de whiskystokerij van Bus Whisky Distillers

Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen Bus Whisky Distillers. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som.