10 Kasteel Beleven

Word ridder in Kasteel Heeswijk

€ 15,50

Met o.a. een speurtocht én pannenkoeken.

Op zoek naar een leuk kinderfeestje of een uitje voor de vakantie? Dan is het Brabantse Avontuur 'Word ridder in Kasteel Heeswijk' echt wat voor jou! De kinderen worden ontvangen in het kasteel, volgen een speurtocht en sluiten af met heerlijke pannenkoeken.

Let op! Dit arrangement is exclusief entreeticket(s) voor ouders en/of begeleiders (€ 11,- p.p.). Ook het diner is voor hen niet inbegrepen. Het is enkel mogelijk dit avontuur op woensdag  om 15:00 uur te reserveren (je loopt dan mee met de kinderrondleiding). Andere dagen zijn op basis van beschikbaarheid ook mogelijk. Echter, hiervoor geldt een bijbetaling van € 30,-.

Dit arrangement kan geboekt worden via de afdeling Reserveringen en Arrangementen van VVV Noordoost-Brabant. Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer (+31) 73 614 99 86 of per mail via reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl.

Dit ga je doen

13. Kasteel buiten
1

Word ridder het kasteel

Jullie worden ontvangen in Kasteel Heeswijk waar het avontuur begint.

  • De kinderen worden ontvangen in het kasteel.

  • Vervolgens vindt er een speurtocht plaats. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de speurtocht voor jonge speurders (4 tot 10 jaar) en ervaren speurders (vanaf 10 jaar)

  • Na de ongeveer een uur gaan jullie op eigen gelegenheid naar Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers.
Pannenkoeken
2

Geniet van pannenkoeken en ontdek de schatkamer

Jullie worden ontvangen bij het pannenkoekenhuis.

  • De kinderen genieten van een ridder- of prinsessenpannenkoek (naturel pannenkoek met een print in poedersuiker), een glas ranja en een kinderijsje na.

  • Vervolgens krijgen de kinderen zes muntjes om in de schatkamer van De Koekenbakkers een verrassing uit te zoeken.

  • Gedurende het bezoek kunnen de kinderen gebruik maken van de speelzolder met speelkooi en Playstations. Bij mooi weer heeft het pannenkoekenhuis een eigen kasteel in de speeltuin, die direct aan het terras is gelegen