Klompendorp Sint-Oedenrode

Net als de Rooise klompenmaker

€ 27,50

Maak je eigen klomp, geniet van een boerenlunch en wandel over het klompenpad.

Het Brabantse Avontuur 'Net als de Rooise klompenmaker' is een arrangement, waarbij je de handen uit de mouwen steekt. In het klompendorp Sint-Oedenrode, de bakermat van de klomp, is alles voor handen om jouw eigen, originele klomp te maken. Hakken, boren en schilderen, ontdek het ambacht achter de klomp.

Let op! Dit arrangement is te boeken vanaf acht personen. De minimumleeftijd voor dit uitje is twaalf jaar. Gedurende het avontuur maak je gebruik van eigen vervoer. 

Dit arrangement kan geboekt worden via de afdeling Reserveringen en Arrangementen van VVV Noordoost-Brabant. Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer (+31) 73 614 99 86 of per mail via reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl.

Dit ga je doen

Klompendorp Sint-Oedenrode
1

Een stevige boerenlunch

Na al dat harde werk van de workshop is het tijd voor een stevige lunch. Bij De Helden van Kien weten ze precies wat lekker én voedzaam is. Eet smakelijk!

Klompendorp Sint-Oedenrode
2

Over het klompenpad

Met een klompenpad voor de deur, mag Helden van Kien niet ontbreken in jouw klompentocht. Wissel je schoenen om tegen een paar klompen en ontdek het klompenpad.

Neem alvast een kijkje