Van Gogh Beeld

Speuren naar Van Gogh

€ 8,50

Treed in de voetsporen van Vincent. Leuk en leerzaam voor het hele gezin!

In Helvoirt zijn nog vele sporen van Vincent van Gogh te vinden, waarover hij schilderde en schreef. De oude hervormde Kerk waar zijn vader dominee was, de statenbijbel die zijn vader schonk, de graven van zijn oom en tante, het huis van zijn tante en het prachtige natuurschoon. Het Brabantse Avonturen 'Speuren naar Van Gogh' is een leuk én leerzaam uitje voor de hele familie.

Dit arrangement kan geboekt worden via de afdeling Reserveringen en Arrangementen van VVV Noordoost-Brabant. Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer (+31) 73 614 99 86 of per mail via reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl.

Dit ga je doen

HelvoirThuis
1

Aankomst bij HelvoirThuis

Je wordt ontvangen bij het Van Gogh Informatiecentrum en krijgt daar de speurtocht overhandigd.

Speurtocht Helvoirt
2

Speurtocht door Helvoirt

Maak een rondje om de oude hervormde kerk, ga op visite bij de pastorie en brachten een eervol bezoek aan de graven van Vincents oom en tante. Monument na monument en letter na letter, kom je steeds meer te weten over de historie van Vincent van Gogh in Helvoirt.

Friet
3

Frietjes met snack Cafetaria De Pieper of bij De Bolhoed

Eenmaal uitgespeurd is het tijd om even op adem te komen en na te genieten van de tocht. Bij Cafetaria De Pieper of bij Cafetaria De Bolhoed kun je terecht voor een lekker frietjes met een snack en een ijsje toe. Let op! De maaltijd van de ouders / begeleiders is niet bij het arrangement inbegrepen.

Neem alvast een kijkje