Ons verhaal

Mensen maken verre reizen om herinneringen te maken. Ze beklimmen de Chinese Muur, nemen een duik bij de Great Barrier Reef of gaan op expeditie naar de Zuidpool. Weinig mensen weten dat je ook dicht bij huis de mooiste avonturen kunt beleven. Ben je bijvoorbeeld al eens tot ridder geslagen in een echt kasteel?

Speciaal voor jou hebben we Brabantse Avonturen opgezet. Dé plek waar Brabantse avonturenmakers hun mooiste avonturen presenteren om jullie dag onvergetelijk maken!

Écht Brabants


Brabant staat voor het bourgondische leven, vol en smeuïg. Voor echte verhalen met echte mensen. En voor samen genieten, want alleen is ook maar alleen.

De Brabantse avonturenmakers stellen unieke avonturen samen voor individuen, kleine én grote groepen. De schatten van Brabant vormen daarbij het uitgangspunt. Denk aan de prachtige natuurgebieden, het cultuurhistorisch erfgoed en heerlijke streekproducten.

Onze avonturenmakers stellen op basis van de schatten een uniek en echt verhaal samen. Een verhaal dat je wil meemaken en delen met iedereen die het horen wil. 

Bekijk onze avonturen