Van veld tot vork in Noordoost-Brabant

Noordoost-Brabant mag zich in 2020 topregio in agrifood noemen. Dat is niet voor niets, want op geen andere plek in Nederland kun je de voedselketen zo goed beleven als hier. Van platteland tot industrie, als culinaire hotspot is de stad Den Bosch onlosmakelijk verbonden met de producenten in haar achtertuin. Dat proef je. Dat voel je. Dat beleef je. Van stad tot streek en van veld tot vork. 

Lees snel verder, proef van de verschillende bestemmingen en ontdek smakelijke trips voor levensgenieters!

Beleef de keten van veld tot vork - Smakelijke bestemmingen in Noordoost-Brabant

Moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgesteld de stad van (h)eerlijke streekproducten. Enkel de lekkerste maken wekelijks hun reis van het platteland naar de stad. Leg jij dezelfde route af?

Oerlekker Maashorst

Wie op avontuur gaat in De Maashorst, wordt getrakteerd op vakmanschap in alle geuren en kleuren. Ontmoet de vakmensen, proef de streekproducten en maak mooie tochten.

Foodhotspot Veghel

Familie- en foodbedrijven van ongekende grootte zagen hier het levenslicht en ook vernieuwende foodconcepten weten er hun weg te vinden. Ontdek waar de voedselketen bij elkaar komt.

Culinair Den Bosch

Dat wordt genieten! Deze stad is een aaneenschakeling van leuke kroegjes en smaakvolle restaurants. Schuif aan en proef de sfeer in een historisch decor.

Genoeg inspiratie opgedaan?

Noordoost-Brabant barst van culinaire t(r)ips voor levensgenieters. Ben jij klaar om eropuit te trekken en de voedselketen van veld tot vork te beleven? Maak dan gebruik van onze scherpgeprijsde arrangementen.

Een greep uit het aanbod:

Smakelijke fietstocht door de Moestuin van Den Bosch
Rondleiding door Bus Whisky Distillery 
Walking-Dinner door Den Bosch
En nog veel meer!
 

Boek jouw uitje

Van veld tot vork in de media - Voor hen smaakte een bezoek aan Noordoost-Brabant naar meer...