Boek jouw smakelijke trip!

Noordoost-Brabant barst van culinaire t(r)ips voor levensgenieters. Ben jij klaar om eropuit te trekken en de voedselketen van veld tot vork te beleven? Maak dan gebruik van onze scherpgeprijsde arrangementen.

Hebben de bestemmingen je volledig geïnspireerd? Verken het aanbod van Brabantse Avonturen en boek jouw perfecte dagje uit! 

Een greep uit de uitjes:

Fietstocht door de Moestuin van Den Bosch incl. smakelijke pitstops
Ontdek het vakmanschap achter Bus Whisky
Culinair genieten tijdens een Walking-Dinner door Den Bosch
En nog veel meer!

Proef de Moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad van heerlijke streekproducten. Wekelijks trokken  de boeren naar de markt in Den Bosch en presenteerden zij hun waren. Ook in de huidige tijd is dit niet anders. Leg jij dezelfde reis af?

(H)eerlijke smaakbeleving
Start jouw fietstocht met Brabants worstenbrood van Boer Goossens, verken de moestuin tijdens een fietstocht en top jouw smakelijke route af met een Poule Den Dungen kroket. Vanaf slechts € 10,- (excl. fietsenhuur) ben je verzekerd van een (h)eerlijke smaakbeleving.

Boek 't moestuin-arrangement

Ontdek het vakmanschap achter Bus Whisky

Bus Whisky Distillers is een onafhankelijke familiestokerij en de eerste gespecialiseerde familiestokerij van Nederland met granen van eigen boerderij. Het productieproces bij Bus Whisky is ambachtelijk, relatief kleinschalig én vindt plaats in De Maashorst.

Dompel je onder in de wereld van whisky
Voor slechts € 12,50 per persoon (18+) boek jij een rondleiding door de Bus Whisky distillery. Van moutopslag en de brouwerij tot whiskystokerij en slijterij, de rondleiding duurt ongeveer 45 minuten incl. een proef op de som.

Boek een rondleiding

Culinair viergangendiner dwars door Den Bosch

Tijdens een Walking Dinner door Den Bosch volg je een van de twee culinaire routes door de stad. Onderweg maak je vier keer een stop bij een toprestaurant om te genieten van een borrel en een voor-, hoofd- en nagerecht. Voor slechts € 79,50 ben jij verzekerd van een culinair avondje uit.

Culinair genieten in een historisch decor? Dit arrangement weet zowel je honger naar mooie locaties als heerlijke gerechten te stillen.

Boek jouw Walking-Dinner