Restaurantgebieden in Den Bosch

Den Bosch is een aaneenschakeling van leuke kroegjes en smaakvolle restaurants. In de stad zijn een drietal restaurantgebieden te vinden: De Uilenburg, De Korte Putstraat en De Parade. Kun je niet kiezen? Dan is een Walking-Dinner misschien wel wat voor jou! 

Lees snel verder en ontdek welk restaurantgebied je op jouw menu moet zetten.

Culinair genieten in De Korte Putstraat

De Korte Putstraat is niet alleen een begrip in Den Bosch. Ok landelijk is dit restaurantgebied zeer bekend. De Korte Putstraat dankt haar bekendheid aan haar historische uiterlijk, de diversiteit aan horecagelegenheden en bovenal aan de gemoedelijke sfeer die er heerst.

Tip! Kun je niet kiezen uit de vele restaurants die De Korte Putstraat telt? Boek dan een Walking Dinner, waarbij je van vier gangen bij vier restaurants geniet.

Meer over De Korte Putstraat

Proost op het leven in De Uilenburg

Dat De Uilenburg een bijzondere wijk is, mag zeker gezegd worden. Het is een smeltkroes van het rijke verleden dat Den Bosch kent en de gastvrijheid die er in de stad heerst. Proost op het leven in deze sprookjesachtige omgeving.

Tip! Voor de perfecte voortzetting van jouw tijdreis stap je in deze wijk meteen op voor de enige echte Diezetocht.

Meer over De Uilenburg

Fijn-proeven op De Parade

Onder de rook van de Sint-Janskathedraal, op De Parade, ontmoet de gezellige borrelcultuur het spetterende uitgaansleven. Om over de heerlijke gerechten nog maar te zwijgen...

Meer over De Parade

Smaakt naar meer? 

Meer van culinair Den Bosch