Ontmoet de Smaakmakers in De Proeffabriek

Wie de Aa volgt, komt er vanzelf: de Noordkade in Veghel. Dit staaltje rauw, industrieel erfgoed vormt de ijzersterke verpakking van Veghels cultuur, historie, festivals en eigentijdse foodconcepten.

Waar de machines vandaag de dag zwijgen, laten de ‘smaakmakers’ in De Proeffabriek van zich horen. Dompel je onder in de vele keukens en ontmoet ze zelf.


Boek een audiotour

13x smaakmakers in beeld - Dompel je onder in vele keukens.

Noord Coffee Roasters

Uitsluitend bonen van hoge kwaliteit worden verscheept naar Veghel om aldaar, in De Proeffabriek, gebrand te worden.Het moge duidelijk zijn: bij deze bar wordt enkel de beste koffie geserveerd.

Restaurant Pieperz

Gesneden in de schil, voorgebakken, teruggekoeld en vervolgens op bestelling afgebakken, de frieten van Pieperz worden vers voor je neus bereid. Vet lekker!

Wine2Proof

Hapjes klaar? Proeven maar! Deze locatie is specialiseerd in het (leren) proeven van wijn. Laat je verwennen tijdens een proeverij en shop exclusieve wijnen in de winkel.

Plank Bistro Traiteur

Lekkernijen vers van de plank proeven? Schuif aan voor een lunch, borrel of diner. Of neem een samengestelde box met bijpassende plank mee naar huis.

Restaurant DIS

Een fantastische traiteur, lunchroom, take away, ‘wok to go’ en steakhouse ineen, hier zijn alle smaken vertegenwoordigd. Schuif aan en laat je verrassen.

Schouten Distillery

Vul je eigen vaatje met Rum, Gin of Whisky en creëer een exclusieve drank voor je collectie of om cadeau te doen. Dranken met een verhaal, je vindt, maakt en proeft ze hier.

Jumbo Foodmarkt

Op de plek waar het Veghelse familiebedrijf het levenslicht zag, vind je het grootste foodassortiment van Nederland. Hier vakmensen elke dag voor je klaar.

© www.bakkerijvanleur.nl

Bakkerij van Leur

Brood, banket en chocolade, al drie generaties lang is Bakkerij van Leur dé warme bakker van Veghel. Doe booschappen als een local en neem wat lekkers mee naar huis.

De Bierspecialist

Met ruim 1.600 speciaalbieren in de winkel kijk je bij De Bierspecialst jouw ogen uit. Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je adviseren door de kenners!

Winkel Tinks

Amateurkoks opgelet! Wie dol is op handige keukenhulpjes en kleurrijk servies is hier aan het juiste adres. Bijzonder: Tinks is een Kookwinkel, Galerie en Atelier in één.

DIS Kip

De kip van DIS Kip is helemaal halal, diervriendelijk opgegroeid en 100% Nederlands. Volg de geur van kip aan het spit en laat het je smaken.

Trendsetters

Bijzondere bloemwerken, potten en vazen, allemaal volgens de laatste trends. Op het terras worden verfrissende bloemenwijntjes en heerlijke flowerbites geserveerd.