Oerlekker Maashorst

Ontbijtgranen waar je wakker voor wil worden, verse aardbeienmilkshakes voor onderweg en prijswinnend bier om mee te proosten op het leven. Wie op avontuur gaat door het oergebied in Brabant, wordt getrakteerd op vakmanschap in alle geuren en kleuren. 

Ontmoet de vakmannen en -vrouwen, proef de streekproducten en maak mooie tochten. Volg je oerinstinct en beleef De Maashorst van veld tot vork!

Vak-man-schap in beeld

De Maashorst is stoer, ruw en echt. Dat geldt niet alleen voor de natuur en het landschap, maar ook voor de mensen die er wonen en werken. Eerlijke, hardwerkende boeren en verwerkers met oog voor het milieu, gezondheid en smaak.

Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat door de maag!

Neem een kijkje in de keuken

Oerlekkere uitjes voor levensgenieters - De leukste activiteiten in De Maashorst, het oergebied in Brabant.

Proef de streekproducten

Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Je vindt er meer dan veertig streekproducten-locaties op de (menu)kaart. Proef jij de smaken vers van het land? 

Vakmanschap-routes

Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in het gebied en neem een kijkje in de keuken. Klaar om bomen, beken en beesten te trotseren? Bekijk de routes hier.

Maashorst Smaak Safari

Dit kant-en-klare uitje omvat een fiets- of een autoroute dwars door het oergebied in Brabant incl. zes smakelijke to-go gerechten. Meer info of boeken? Ga naar de website!

Oerlekkere evenementen

De Maashorst kookt over van oerlekkere evenementen! Van wijnwandeling tot smaaksafari, er zijn volop uitjes om je vingers bij af te likken. Ontdek ze in de UITagenda.

Ontdek het vakmanschap achter Bus Whisky

Bus Whisky Distillers is een onafhankelijke familiestokerij en de eerste gespecialiseerde familiestokerij van Nederland met granen van eigen boerderij. Het productieproces bij Bus Whisky is ambachtelijk, relatief kleinschalig én vindt plaats in De Maashorst.

Dompel je onder in de wereld van whisky
Voor slechts € 12,50 per persoon (18+) boek jij een rondleiding door de Bus Whisky distillery. Van moutopslag en de brouwerij tot whiskystokerij en slijterij, de rondleiding duurt ongeveer 45 minuten incl. een proef op de som.

Boek een rondleiding

Oerlekker Maashorst in de media

In de culinaire special van het reismagazine Columbus Travel tipte Romy den Teuling drie smakelijke trips in Den Bosch en diens achtertuin. De Maashorst kon hierin natuurlijk niet ontbreken!

Bekijk het artikel 

Smakelijke bestemmingen

Met ieder een eigen verhaal

Waar de machines zwijgen, laten de smaakmakers van zich horen.

Lees meer

Bourgondisch genieten in een historisch decor.

Lees meer

Stad en streek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lees meer